المقادير/
500 جرام من البطاطس
100 جرام من الجبنه الشيدر أو البرميزان أو الرومي
دقيق بقسماط + بيض ولبن
التوابل/
ملح + فلفل ابيض
- زيت للتحمير
طريقه التحضير/
تقشر البطاطس وتقطع أربع قطع متساويه مثل فص البرتقال وتسلق في ماء مغلي
بنسبه تسويه 90%
تبشر الجبنه ناعمه وتقلب مع التوابل
نقلب البيض مع اللبن وقليل من التوابل ونضع البطاطس المسلوقه بها وتقلب في الجبن المبشور وتترك جانبا
طريقه التسويه/
نحمر قطع البطاطس حتي اللون الذهبي
طريقه التقديم/
تقدم ساخنه مع الكاتشب أو المايونيز (حسب الرغبه)
وبالهنــاء والعافيــه ...
// حلاتي بحركاتي //